Nazır Soylu’dan polislere çağrı: POLSAN’a sahip çıkı

İçişleri Bakanı Süleyman Aristokrat, Polis Güçleri Bakım ve Arkalama Sandığı’nın (POLSAN) daha çok dallı güllü olduğunu ve ati vadettiğini belirterek, polislere POLSAN ve emekliliklerine cemaat çıkmaları çağrısında bulundu.

Aristokrat, sosyal iletişim araçları hesabından yaptığı açıklamada, polislere seslenerek, “Sizlere, polislerin sahibi olduğu ve FETÖ terör örgütü yoluyla soylu erki ömrü 2035 yılına kadar ulaşamayacak şekilde içi boşaltılan Polis Güçleri Sandığı’nın sonuç 5 yılda, özverili tıpkı yönetimle elde ettiği alışılmamış başarısı ve ekonomik ömrünün sonsuza ulaşmasının hikayesini anlatacağım. Üye sıfır polis güçleri kardeşlerimi de Polis Güçleri Sandığı’na nida edeceğim.” ifadelerini kullandı.

Polis Güçleri Sandığı’nın öz varlıklarının son 5 yılda 1,4 bilyon liradan 3,7 bilyon liraya terfian tahminî 3 intaç artım gösterdiğine dikkati çekici Aristokrat, “Zaman ise münezzeh varlıkları 5 bilyon lirayı aşmıştır. FETÖ’nün kalıntı elini uzattığı dönemlerde ongun yönetilemediği ve sömürme edildiği için sürekli düşen ortak sayısı, yapılan kanuncu düzenlemenin ve müspet sonuçların bile etkisiyle 45 binlerden 109 binlere imdi.” bilgisini verdi.

POLSAN’ın sahibi olduğu Ankara Sigorta’nın elan önceki hiçbir dönemde teknik kara ulaşamadığını bildiren Soylu, şunları kaydetti:

“2018 yılında Ankara Sigorta’nın tamamına verilen satın alma teklifi, etraflı vadeli 125 milyon liraydı. 2018 yılında teknik kişmiri geçti ve 4 yılda hep koca teklifi kadar kar etti. 2022 yılında sandığa uzuv olacak tıpkısı polis güçleri arkadaşımız, enflasyondan arındırılmış ayrımsız şekilde 30 sene sonunda 850 bin ile 1 milyon teklik arası mütekait ikramiyesi alacak.

Polis Sandığı’na uzuv olmayan polis kardeşlerim, düzentileme arkadaşlarım bilir, bu hikayenin kalburüstü olması amacıyla hepimiz çok büyük faaliyet sarfiyat ettik, huluskârlık ve dürüstlükle çalıştık, böylece bu başarıyı elde ettik. POLSAN bundan sonra dallı güllü, POLSAN artık ati vadediyor. Bu gelecekten mahrum olmayın. Sandığınıza ve emekliliğinize topluluk çıkı.”

Polis Güçleri arkadaşlarım;
POLSAN çıktı güçlü,
POLSAN imdi ati vadediyor.

Bu gelecekten mahrum olmayın.
Sandığınıza ve emekliliğinize sahip çıkı ⬇️ pic.twitter.com/DfD6hhVYQR

Süleyman Soylu (@suleymansoylu) July 23, 2022

Share: