ESKİŞEHİR – Engelli simitçinin motosikleti çalındı

Eskişehir’de simitçilik eden bedensel mânialı Bülent Boyacı, çalınan motosikletinin bulunmasını istiyor.

Büyükdere Mahallesi Yetiş Sokağı’ndaki evinde yalnız diri 62 yaşındaki Boyacı’nın motosikleti, kilitlenmiş olan garajdan çalındı.

Eşinden boşanan ve düğürcük satarak geçimini sağlamaya müteharrik Boyacı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ndeki simit tezgahına ulaşımını sağladığı motosikletini çalanların yakalanması amacıyla polise başvurdu.

Kentte yaklaşık 8 yıldır simit satan 3 yavru babası Boyacı, AA muhabirine, değeri 35 bin lira olan motosikletinin çalınmasıyla kanatlarının kırıldığını söyledi.

Boyacı, “Karakola başvurduk, temas tarafa bildirdik ama değme gelişme olmadı. Yetkililerinden müzaheret istiyorum. Benim yüreğimi çaldılar.” dedi.

Olayın peşi sıra yaşadığı stres nedeniyle hastanede otama gördüğünü tamlayan Boyacı, afiyet sorunları zımnında güçlük çektiğini dile getirdi.

Motosikletinin 5-6 yıldır eli ayağı olduğunu anlatan Boyacı, “Yüzde 46 sakat raporum var. İki ayağım takma ve belimde kayma var. Kalbime stent takıldı. Malulen emekliyim. Maaşımın yarısı boşandığım üzere avukata ve çocuğum için çektiğim krediye gidiyor. Maaşımdan ayrımsız molekül kalmıyor. Bu simit geliriyle dümen ediyorum.” diyerek konuştu.

Share: