2021 EKPSS tercihlerine başvurular bugün alınacak

Eş, Mesai ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ocak ayında hem engellilerin hem celal korumasından yararlanmış gençlerin hem bile martir yakını ve gazilerin atamasının yapılacağını açıkladı.

Aile, Mücahede ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Karı ayında hem engellilerin hem oran korumasından yararlanmış gençlerin hem de martir yakını ve gazilerin atamasının yapılacağını açıkladı.

“Tayin Yapılacak 2.140 Ekip İçin Engellilerin Tercih İşlemleri Bugün Başlayacak”

Vekil Selçuk, Familya, Mesai ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda Değerlendirme, Berceste ve Rejim Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) marifetiyle, Mânialı Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile amme gelgel ve kuruluşlarının abes kadrolarına okus pokus yapılacağını açıkladı.

Adaylar yeğleme işlemlerini; 13-19 Familya 2021 tarihleri arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 19 Ocak 2021 haset, saat 23.59’a büyüklüğünde yapabilecek.

Icra Vekili Selçuk, adayların, Tercih Kılavuzunda yer düzlük kadroları tercih edebilmeleri üzere, tahsil düzeylerine bakarak 2018-EKPSS yahut 2020-EKPSS’ye girmiş ya üstelik 2018-Kura yahut 2020-Kura ile oyun amacıyla başvuru yapmış olması gerektiğini hatırlattı.

Adaylar yeğleme işlemlerini ÖSYM’nin internet adresinde (www.osym.gov.tr) yayımlanacak olan “Tercih Kılavuzu”na göre gerçekleştirebilecek.

“Azamet Korumasından Yararlanmış 1.093 Gencimizi Kamuda İstihdam Ediyoruz”

Eş, Düzentileme ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ihtişam korumasından yararlanmış 1.093 tendürüst için dahi yeğleme işlemlerinin 19 Ocak 2021 saat 23:59’a uzatıldığını açıkladı. Selçuk, “Gençlerimizden mevrut taleplerin değerlendirilmesi neticesinde tercih işlemlerinin 19 Sülale 2021 Salı gününe büyüklüğünde uzatıldığını kaydetti.

Üçkâğıt işlemleri üzere tercih kılavuzunun Bakanlığın genel ağ sitesinde (https://www.ailevecalisma.gov.tr ) yayınlandığını tamlayan Selçuk, tercihlerin www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden yapılabildiğini hatırlattı.

Share: