Acıbadem Eskişehir Hastanesi Dr. Çekişme Karaova için anma töreni düzenledi

Acıbadem Eskişehir Hastanesi Sindirim Bilimi Uzmanı Dr. Çarpışma Karaova’nın hayatını kaybetmesi dolayısıyla çalıştığı hastanede tören düzenlendi.

Yoğun bakımda etraflı süredir tedavi gören ve 12 Mesafe tarihinde hayatını kaybeden Dr. Uğraş Karaova amacıyla görev yaptığı Acıbadem Eskişehir Hastanesi fuaye alanında tören yapıldı. Törende tıpkı araya mevrut mücahede arkadaşları, ailesi ve sevenleri yakalarına Karaova’nın resmini asarak anma töreni gerçekleştirdiler.

Hastane Direktörü Mevlüt Sebep, “Acımız iri; hastalarının çokça sevdiği aynı hekim, mesai arkadaşlarının Çarpışma abisi ve hocasını kaybetmenin dip üzüntüsü içerisindeyiz” dedi. Merhumun yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Dr. Fatma Seçil Kırdök Dr. Uğraş Karaova ile mail düzentileme arkadaşı olduklarını, Acıbadem çatısı altında yollarının kesiştiğini ve kendisini tanıdığı için çokça bahtiyar olduğunu ileterek başsağlığı diledi.

Dr. Karaova’nın eşi Dr. Sihir Karaova ve oğlu Suat Karaova, otama sürecinde desteklerini esirgemeyen hekimlere ve hep esenlik personellerine teşekkür etti. Konuşmaların arkası sıra hayatını kaybeden doktor Dr. Savaş Karaova amacıyla tıpkı dakikalık ihtiram duruşu ile tören sonlandırıldı. – ESKİŞEHİR

Share: