‘2002 yılı Türkiye amacıyla adeta bire bir çağın kapatılıp yıpranmamış çağın açılması gibiydi’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “2002 yılı Türkiye için adeta tıpkısı çağın kapatılıp yeni çağın açılması gibiydi. Zira Türkiye, 100 yılda yapılamayacak işleri 20 yıla sığdıran Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki DOĞRU Tümen hükümeti ile tanıştı.” dedi.

Nevşehir’bile muhtelif programlara katılan Karaismailoğlu, DOĞRU Öğür İl Başkanlığında partililerle buluştu.

Karaismailoğlu, fırka binasındaki konuşmasında, SELIM Fırka iktidarları döneminde yapılan icraatları anlattı.

Ülke genelinde tayf edilmesi pahal yatırımların hayata geçirildiğini vurgulayan Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

“2002 yılı Türkiye için adeta benzeri çağın kapatılıp bakir çağın açılması gibiydi. Çünkü Türkiye, 100 yılda yapılamayacak işleri 20 yıla sığdıran Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki DÜRÜST Tümen hükümeti ile tanıştı. Akla hayale gelmeyecek bir nice iş SELIM Öğür kadroları eliyle yapıldı, Türkiye’nin ve dünyanın hizmetine sunuldu. 2002 yılı öncesini hatırlayın, sonuç adım sıkı yollar, hayal olan çekicilik yolu ulaşımı, değme devir kaza haberleri, trafik sıkışıklıklarıyla bahsettiğimiz bire bir Türkiye vardı. Bugüne geldiğimizde kamu 28 bin 664 kilometrelik mukassem sefer zehir, bunun 4 bin kilometreye yakını otoban şeklinde işlenmiş. Bilcümle Türkiye’birlikte erinçli, konforlu yollar, peşi sıra bile hava yolunu halkın yolu yaparak 26 olan hava meydanı sayısını 57’ye çıkardık. Hava yolu yolcusunu 30 milyondan 210 milyona çıkaran, dünya ile değme ortamda rekabet eden bir Türkiye var daha çok.”

Adaletli Karaismailoğlu, nerede aynı kalın ve ağız tatsızlığı yaşansa Türkiye’nin ve Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın devreye girerek hal ürettiğini, ortaya konulan ceht ve çözümler zımnında tekmil dünyanın Türkiye’yi tebrik ettiğini dile getirdi.

Türkiye’nin 20 yılda edindiği kazanımların devamı üzere 2023 seçimlerinin önemine dikkati çekici Karaismailoğlu, “2023 seçimlerini, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dallı güllü ayrımsız şekilde aştıktan sonraları, 2030 planlarını yapmaya devam edeceğiz.” diyerek konuştu.

– Muhalefete tenkit

Türkiye’üstelik muhalefetin yatırımlara düşman, memleketteki huzurdan huzursuz benzeri yapıda olduğunu tamlayan Karaismailoğlu, şöyle bitmeme etti:

“Ne yapalım bu bile Türkiye’nin kaderi, biz da onlarla yaşamaya alıştık ama onların biber dolması ve iftiraları bizleri milletimize, vatanımıza bakım etmekten alıkoyamaz. Halbuki demokrasilerde ihtilaf partileri da kudret kadar önemlidir. Zira iktidarı uyaracaktır, hizmeti elan üstelik tasarruf etmek amacıyla tavsiyelerde bulunması gerekir amma maatteessüf herhangi bir zaman huzursuzluktan yana olan tıpkı aykırılık ile karşı karşıyayız. Görüyorsunuz, masalar toplanıyor kalkıyor. Masada 6 parçanın olduğu söyleniyor, masanın altında üstelik ağyar var amma o masalardan tek şey sokak. Çünkü o masalarda milletin, vatanın derdi namevcut, yemeden içmeden kendi geleceklerini düşünüyorlar. Bu büyüklüğünde gelişme oluyor, Rusya-Ukrayna savaşı, NATO’daki gelişmeler, en üst hububat krizi, bunlarla ilgilendiren tek görüş, düşünüm duydunuz mu? Namevcut, böyle tıpkı önsezi yok elhak. Ülkenin gelişmesi, iri ekonomiler arasına girmesiyle ait tek tavsiyelerini duydunuz mu? Toplanıp kalkıyorlar, onlar bundan sonra toplanmaya kalkmaya bitmeme ederler. Aylar oldu toplanıp kalkıyorlar ama ayrımsız adayları dahi yok. Amma bizim adayımız galiba, milletimizin gönlünde padişahlık kurmuş olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan.”

Karaismailoğlu, daha bilahare MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya’yı musahabe etti.

Share: